5 Simple Techniques For tekirdağ prefabrik

Wiki Article

● Prefabrik evler modüler tasarımlarıyla farklı arazilere uyumlu olacak şekilde yerleştirilebilir.

Modüler bağlantı özelliği hazır evin saha kurulumunu diğer konut modellerine göre yüzde 70’lere varan oranda hızlandırmaktadır.

2 el prefabrik ev alırken bazı dezavantajlar da göz ardı edilmemelidir. Örneğin, yapılan bazı hataların sonradan fark edilememesi, eskiyen ve yıpranan malzemelerin değiştirilmesi gerekliliği, depreme dayanıklılık gibi konularda dikkatli olunmalıdır.

Prefabrik evler uzun ömürlü konut modelinde tasarlanıp üretilmekte olup 4 mevsim güvenle kullanılabilir. Kışın dondurucu soğuğunun yaşandığı uzun gecelerde veya yazın kavurucu sıcaklarında iklimlendirme en az enerji harcamasıyla kolayca yapılabilir.

Prefabrik evlerin betonarme yapılardan en büyük farkı hafif yapı olmasıdır. Depreme dayanıklı ve hızlı kurulan prefabrik evler aynı zamanda tüm iklim koşullarına uygun olarak inşa edilmektedir.

İyi kalitede malzemelerin kullanımıyla üretilmiş prefabrik ev çOkay uzun yıllar güvenle kullanılabilir. Bu noktada dikkat edilmesi gereken konu prefabrik ev satın alırken malzeme kalitesinin sorgulanmasıdır.

Binada soba kullanımı varsa baca deliklerinin de dikkate alınması gerekmektedir. Prefabrik evler kaç kata kadar yapılabiliyor?

prefabrik ev fiyatları Teknolojik hızlı üretim ve ustalıkları ortadan kaldıran yenilikçi sistemiyle dubleks prefabrik evlerle villa konforunu yaşamak çOkay keyifli.

Ayrıca bunun prefabrik ev bir diğer önemli artısı da villa gibi müstakil bir evde yaşama olanağıdır. Tek katlı ya da çAlright katlı projeler olduğundan dolayı evin tüm niteliklerini tercihlerinize göre belirleyebiliyorsunuz. Balkonu, edirne prefabrik bahçesi, verandası olan bir konutta yaşayarak mecbur kaldığınız kırklareli prefabrik ev modelleri değil, tercih ettiğiniz bir evde yaşamaya hemen başlayabiliyorsunuz.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda 2 yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Dubleks prefabrik ev fiyatları genellikle tek katlı prefabrik evlere kıyasla daha yüksektir, ancak hala geleneksel yapılara göre daha uygun fiyatlıdırlar.

Belirli bankalarla dönemsel anlaşmalarla kredi kartına taksit ayrıcalığıyla prefabrik ev alacaklara destekler ve kolaylıklar sağlanmaktadır.

Haber Detayı thirteen May 2024 Çelik Yapı ve Türleri Modern mimaride yaygın olarak kullanılan Çelik Yapılar dayanıklılık, esneklik ve hızlı inşaat imkânları ile tanından yapılar olarak edirne prefabrik bilinmektedir.

Gayri safi hâsılasının % forty two’si tarımdan elde edilir. Edirne’de Sanayi hızlı bir şekilde gelişmektedir. Avrupa’yı Ortadoğu’ya, Anadolu ve İstanbul’a bağlayan transit yol bu şehirden geçer.

Report this wiki page