The best Side of prefabrik ev modelleri

Wiki Article

Aynı anda üretilip aynı anda sevk imkanı avantajları profesyonel ekibin kısa zamanda iki ayrı lüks villanın kurulumu tamamlamasına kadar devam ediyor. Prefabrik ikiz villa albenisiyle bakanları hayran bırakırken aynı zamanda dostluklar pekiştiriyor. İç mekanda ferah ortamıyla daima konforu yaşatıyor.

Bunun yanı sıra ruhsat başvurusu ve evin kurulumunun gerçekleşeceği alana uygulanacak standart işlemlerde de destek hizmeti sunulabiliyor. Böylelikle sizin için en önemli nokta hayal ettiğiniz kadar güzel bir ev modelini tercih etmek oluyor.

Konteynerden birçOkay ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve present day konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Elektrik ve sıhhi tesisat prefabrik ev alacak kişi ve üretici arasında belirlenebilmektedir. Olası eşya yerleşim planına göre prizlerin sayısı arttırılıp azaltılabilmektedir. Aynı zamanda elektrik tesisatı sıva altı ya da sıva üstü olarak yapılabilmektedir.

Tüm bunlar maliyeti arttıran unsurlar olmakla beraber yine duvar panellerinin boyutlarında da bu opsiyonlara rastlanabiliyor. 10 santimetre olan iç duvar paneli aynı zamanda 6 santimetre olarak da tercih edilebiliyor.

Taşıyıcılarında çOkay az yer kaplayan çelik metallerin kullanıldığı prefabrik ev içi genişliğiyle yaşayan herkese ferahlık verir.

Bununla beraber hızlı kurulum olanağını da tekirdağ prefabrik beraberinde getirmesiyle birlikte çOkay fazla tercih edilmesini sağlamaktadır. Yapmanız gereken hemen bizimle iletişime geçmeniz ve satış ofisimizi ziyarete kırklareli prefabrik ev modelleri gelerek istediğiniz ev ile ilgili süreci başlatmaktır.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Olası bir durumda tekrar kurulum imkanı da bulunmaktadır. Aynı zamanda prefabrik evler, kullanılan malzemeler nedeniyle betonarme evlerden daha tasarruflu yapılardır.

Türkiye’nin de her noktasında bu işlem gerçekleştirilebiliyor. Bu avantajlar bir araya geldiğinde ise hem daha uygun fiyata ev sahibi olmuş oluyorsunuz hem de herhangi bir mağduriyet yaşamıyorsunuz.

Prefabrik ev almak isteyen Edirneliler, bu evleri incelediklerinde şehir yapısı için en tekirdağ prefabrik ev uygun yapının prefabrik evler olduğunu anlamaktadır. Fiyat konusunda yapılan araştırma sı-onucunda prefabrik ev fiyatları Edirne ile 40 bin liraya bile ev sahibi olunacağı görülmektedir.

Sadece tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir kırklareli prefabrik ev fiyatları tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Prefabrik ev fiyatları 2+1 dışında tüm hazır ev fiyatları içerisinde dahil olan duş teknesi, klozet ve lavabo bulunmaktadır. Bu durumların haricinde pakete dahil olan herşey ile birlikte   oldukça uygundur. Ufak bir pazar araştırması yapan herkes görecektir ki, opsiyonlar ne olursa kırklareli prefabrik ev fiyatları olsun, hazır ev fiyatları diğer yapılara göre ekonomik kalmaktadır.

Prefabrik evimizin tasarımı ve montajı sürecinde bize her advertımda rehberlik ettiler ve sonuçtan son derece memnun kaldık.

Report this wiki page